Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Seeland Skeet II Vest Sodalite Blue

Varenr.: 120206893

Skeet II-vesten er en gennemtænkt skydevest, der er blevet udviklet i et tæt samarbejde med professionelle flugtskytter. Store dele af vesten er lavet i mesh-stof, hvilket gør den let, luftig og behagelig at have på, selv på rigtig varme dage.


599,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Foran har den rummelige dobbelte patronlommer og en strop på brystet til dine skydebriller. Bagpå har den en stor åben harelomme og en praktisk strop, du kan hænge dine høreværn i. Derudover har den lommer på indersiden af skuldrene til gel-indlæg, så du undgår ømme skuldre, når du skal skyde mange og lange serier af skud. Med Skeet II-vesten har du en praktisk skydevest med en række velovervejede detaljer, som vil komme dig til gode, hvad enten du dyrker flugtskydning på professionelt plan, træner simuleret jagtskydning eller bare holder af at tage på skydebanen for at holde din skydning ved lige.

 

Egenskaber

- Store patronlommer
- Harelomme
- Strop til høreværn
- Forstærkning på skuldrene
- Inderlomme til gel indlæg
- Strop til briller

 

Overordnet materiale: 65% polyester/35% bomuld, twill

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.