Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Seeland Key-Point Lady Active Jakke

Varenr.: 100212428

Key-Point Lady-jakken kan holde til hårdt brug, og med sin voksede overflade er den samtidig en klassisk og stilren jagtjakke, der vil gå godt til de store fællesjagter. Jakken har et feminint snit, er let, og det voksede stof, den er lavet af, er samtidig slidstærkt.


1.399,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Jakken har alle de funktioner, som man gerne vil have på en god allround-jagtjakke, som vind- og vandtæt SEETEX®-membran, store patronlommer, radiolomme og håndvarmer-lommer foran. Derudover har jakken skydelæg på ryggen, så du har god bevægelsesfrihed. Key-Point Lady-jakken er et rigtig godt valg, hvis du vil have en jagtjakke, der kan holde til hårdt brug, og som samtidig vil tage sig godt ud på selskabsjagter.

 

Egenskaber

- Brystlommer med lynlås
- 2 store patronlommer
- Stiklommer
- 2-vejs lynlås foran
- Inderlomme
- Justerbar talje

 

Overordnet materiale: 65% polyester/35% bomuld, TC enkeltvævet, vokset

Foring: 100% polyester, interlock-bonded Tpolyuretan

  

Størrelsesguide

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.