Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Seeland Hawker Shell Jakke - STR. 54

Varenr.: 100211568

Hawker Shell-jakken er en af vores mest lette og lydsvage jakker. Den er lavet til de jagter, hvor du gerne vil helt tæt på vildtet.

Pris: 1.799,00 kr

Special Price 1.079,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Jakke fra Seeland

 

Jakken har en indbygget vind- og vandtæt membran, og den sidder tæt til din krop, så den naturligt følger alle dine bevægelser. Den har en vaflet overflade på indersiden, som giver bedre luftcirkulation, og der er skruet op for åndbarheden, så fugten bliver ledt væk fra din krop, mens du sniger dig frem. Bliver du for varm, kan du lyne op under armene og lufte ud, og jakken har radiolommer på begge sider af brystet. Sammen med Hawker Shell-bukserne har du et meget alsidigt skalsæt, du kan bruge til alle former for aktiv jagt, hvor dit mål er at jage på naturens egne præmisser og komme så tæt på vildtet som muligt.

 

- Fremstillet i 3-lags superflex-materiale som giver fremragende bevægelighed
 
- Optimeret åndbarhed til aktiv jagt
 
- Regulering af kropstemperaturen vha. bagstykke med netstruktur
 
- Snittet giver optimal mobilitet
 
- Radiolomme

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.