Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Seeland Hawker Shell Bukser - STR. 56

Varenr.: 110215828-1

Hawker Shell-bukserne er ligesom Hawker Shell-jakken meget lette og lydsvage, og er et oplagte valg til jagter, hvor man vil helt tæt på vildtet.

Pris: 1.499,00 kr

Special Price 1.049,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Bukser fra Seeland

 

Bukserne sidder tæt ind til din krop, så de naturligt følger din krops bevægelser. Ligesom jakken har de en mønstret overflade på indersiden, der hjælper til at skabe god luftcirkulation, når du pürscher dig frem. Bliver det for varmt, kan man lyne op på siden af lårene og lufte ud. Den indbyggede vind- og vandtætte membran sørger samtidig for at holde dig tør, hvis det regner, eller hvis du går igennem vådt terræn. I kombination med Hawker Shell-jakken har du et fantastisk jagtsæt, som du kan bruge til alle de former for aktiv jagt, hvor du gerne vil bevæge dig lydløst og komme så tæt på vildtet som muligt.

 

- Fremstillet i 3-lags superflex-materiale som giver fremragende bevægelighed
 
- Optimeret åndbarhed til aktiv jagt
 
- Regulering af kropstemperaturen vha. bagstykke med netstruktur
 
- Snittet giver optimal mobilitet

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.