Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Seatrout polyleader 8'

Varenr.: 855-4020

Leveringstid: 1-3 dage

89,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

SEATROUT   -   Polyforfang Lineklasse 7-10 

Disse lakse- og havørredforfang i lidt kortere versioner bliver mere og mere populære. Anvendes både til de danske havørredåer og til laksefiskeriet. Specielt på de lidt lettere tohåndsstænger, hvor skydehovedets vægt i højere grad påvirker stangens formåen, er Seatrout forfangene mere behagelige at håndtere.

 

Kerne: 0,40 mm, brudstyrke 10,9 kg.

Densiteter: 

Flydende 2,4 m

Intermediate  2,4 meter

Slow sink 2,4 meter

Fast sink 2,4 meter

Super fast sink 2,4 meter

Ex. super fast sink 2,4 meter

Varieret fiskeri

Polyforfang er opbygget efter samme princip som en flueline. En kerne og yderst en coating. Forfanget er en forlængelse af din flueline. Bagenden på forfanget har cirka den samme dimension, som fluelinens spids og er monteret med en løkke. Så kan du let skifte til et nyt forfang med en anden synkehastighed og derved hurtigt ændre fluens arbejdsdybde.

Den smidige coatning og stærke kerne giver fluefiskeren et forfang, der næsten ruller over af sig selv. I modsætning til monofile forfang har Polyleader ingen tendens til at krølle, og de har en lang holdbarhed. Forfangenes spids består af den blotlagte kerne, hvori man binder forfangspidsen enten med en blodknude eller i et Perfection Loop.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...