Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Schultz & Larsen Victory

Varenr.: Victory

Med Victory riflen går alt op i en højere enhed. En yderst præcis og stabil riffel men også en klassiker som igennem flere år har bevist sit værd. Modellen er blevet til igennem mange års konstant forfining af detaljer på riffelkonstruktioner. Den er blevet et absolut første valg på enten jagt- eller på skydebanen for mange. Victory er til dig som ønsker en riffel der er blevet kræset for i alle bearbejdningsprocesser. Den er en følgesvend for livet, med masser af varme og sjæl.

16.999,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Jeg er bekendt med særskilte betingelser ved køb af våben, lyddæmpere, ammunition og krudt.
Se betingelser – læs mere her
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

Riffel fra Schultz & Larsen

 

Victory systemet er udført i stål, hvilket vil sige, at samtlige dele er bearbejdet i massivt stål, som derefter er hærdet, poleret og bruneret. Låsestol og pibe er centreret perfekt overfor hinanden, hvilket giver optimal bæring imellem pibe- og bundstykket lukkeknaster. Derudover bevirker denne opbygning at riflen, i kombination med den spændingsfri ”match-grade”-pibe, giver en helt unik præcision. Victory har integrerede baser i låsestolen, men er også forboret til traditionelle baser eller Picatinny skinne.Victory riflen er forberedt til slide & lock montage systemer som eksempelvis 1”, 30 mm, 34 mm, 36 mm samt til Zeiss skinnesystem. Lukkevinklen på 60 grader i kombination med den silkebløde låsegang gør Victory til et oplagt valg for en Feinsmecker. Victory riflen er velkendt for sin silkebløde låsegang og et glassprødt aftræk som sikrer, at selv skud-afgivelsen bliver en udsøgt fornøjelse. Den har 3 – punkts sikring med mulighed for at aflade i sikret tilstand.

 

Victory leveres som standard med et grade 1 skæfte, præcisions riffelpibe i standard kaliber og et aftageligt 3 skuds stål magasin. Den har vekselpibesystem, hvilket betyder at du nemt kan skifte imellem både standard- og magnum kalibre. Da der kan veksles pibe imellem standard kaliber gruppen og magnum kaliber gruppen, kræver dette naturligvis et ekstra bundstykke. Victory leveres med en pibe på 60 cm, Ø 16 i diamater og et M14X1 gevind eller uden gevind. Derudover har den en brun bagkappe. Ønskes den med orange bagkappe, fåes det fra og med grade 3.

Schultz & Larsen Victory findes i en højrehåndet version og en ægte venstrehåndet version.

 

Victory leveres som standard med et aftageligt stålmagasin, med plads til i alt 3 patroner.

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.