Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Schultz & Larsen TMD 35 Lyddæmper - Flere varianter

Varenr.: 909-TDM35
1.400,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Jeg er bekendt med særskilte betingelser ved køb af våben, lyddæmpere, ammunition og krudt.
Se betingelser – læs mere her
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

BEMÆRK: Lyddæmpere kræver våbentilladelse og leveres kun med specialfragt - Læs mere.

 

Schultz & Larsen Hardcore TMD 35 Lyddæmper Serien af lyddæmpere fra Schultz og Larsen hedder Hardcore og fås i 3 forskellige størrelser TMD 35, TMD 45, og TMD 55. Med den mindste, som hedder TMD 35, får du en lille lyddæmper, der tager toppen af lyden fra skuddet, lyddæmperen er ideel til drivjagt og alle andre former for jagt, da den er ret let, vejer blot 286 gram og fylder ikke ret meget, men dæmper stadig lyden og rekylen væsentligt.

 

Schultz & Larsen har igennem en årrække været leverandør af lyddæmpere verden over, da de har formået at fremstille lyddæmpere af en meget høj kvalitet og med et minimum af vedligeholdelse, og S&L Dæmpere er kendt for en øget præcision og meget stor rekyldæmpning, hvilket har gjort dem så populære verden over. Schultz & Larsens TDM 35, 45, 55, Twister Hardcore er fremstillet med en bagerste del som er fræset ud i et stykke metal uden samlinger, hvilket gør den stærkere og dermed mere stabil. Twi ster Hardcore TDM 35, TDM45 og TDM55 er fremstillet med indvendige spiral udfræsninger ”Twister” som bevirker at lyddæmperen via krudtgassen bliver tvunget i gevindets retning ved skudafgivelse, som giver en selvspændende effekt på dæmperen, så denne nemmere holdes tilspændt på riffelpiben.

 

En væsentlig faktor i S&L lyddæmpere er den store køling, som giver den bedste ydelse i forhold til størrelsen på lyddæmperen. Herunder finder du de yderligere fordele som gør at Schultz & Larsen TDM Twister til de førende inden for lyddæmpere på markedet.

 

• Rustfri cones

• Lang levetid

• Hurtig kølende Hvordan virker en lyddæmper

 

En lyddæmper virker, ved at sende gas-skyen fra affyringen af patronen ud via riffelpiben og ud i lyddæmperen, og ud igennem nogle lameller i selve lyddæmperen og dermed ud i et bredere rum end pibens rum, herved sænkes luftens hastighed til under ly dens hastighed inden den forlader lyddæmperen, og derved undgår man overlydsknaldet på luften. Fordele ved lyddæmper. Fordele ved en lyddæmper påmonteret en riffel, er at den effektivt dæmper lyden omkring skytten, lyddæmperen kan dæmpe lyden omkring skytten med helt op til 30 db, hvilket vil svare til det db i dæmpning, som at et alm. høreværn vil dæmpe lyden.

 

Dette skåner både jægerensskyttens hørelse, og mindsker også generne i omgivelserne omkring jægerenskytten.

• Lyddæmper giver også en større præcision, da den reducerer gasskyen bag projektilet.

• Der ud over reducere lyddæmpere rekylen helt op til 70%, på lige fod med en mundingsbremse ville gøre det.

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.