Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Schultz & Larsen Superdome 44 MC Lyddæmper - Flere Varianter

Varenr.: 909-superdome_44MC
2.095,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Jeg er bekendt med særskilte betingelser ved køb af våben, lyddæmpere, ammunition og krudt.
Se betingelser – læs mere her
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

BEMÆRK: Lyddæmpere kræver våbentilladelse og leveres kun med specialfragt - Læs mere.

 

Det absolut nyeste på markedet indenfor lyddæmpere! Superdome er i sin opbygning tilsvarende Thunderdome dog 10 mm mindre i diameter.

 

Schultz & Larsen har igennem en årrække været leverandør af lyddæmpere verden over, da de har formået at fremstille lyddæmpere af en meget høj kvalitet og med et minimum af vedligeholdelse. S&L-dæmpere er kendt for øget præcision og meget stor rekyldæmpning, hvilket har gjort dem så populære.

 

Schultz & Larsens Hardcore er fremstillet med en bagerste del, som er udfræst i et enkelt stykke metal uden samlinger, hvilket gør den stærk og mere stabil. Twister Hardcore er fremstillet med indvendige spiral-udfræsninger ”Twistere”, hvilket bevirker at lyddæmperen via krudtgassen bliver tvunget i gevindets retning ved skudets afgivelse. Det resulterer i en selvspændende effekt på dæmperen, så denne nemmere holdes tilspændt på riffelpiben. En væsentlig faktor i S&L lyddæmpere er den store køling, som giver den bedste ydelse i forhold til størrelsen på lyddæmperen. En yderligere fordel ved Schultz & Larsen Hardcore-serien er, at de er fremstillet af rustfri cones, hvilket garanterer en lang levetid.

 

Med Superdome 44 MC får du en medium lyddæmpning af skuddet (32 db). Rent fysisk er Superdome 44 MC ret lille med en vægt på ca. 380 gram og en længde på 22 cm (længde afhænger af montering!). Den egner sig godt til både baneskydning og jagt. Superdome 44 MC adskiller sig fra TMD-serien ved at have færre lameller men et meget stort kammer, som går bagud over piben. Det giver stor effekt og en meget lille forøgelse af den totale længde af riflen.

 

Superdome 44 MC fås til en række forskellige gevindstørrelser alt afhængig af din riffelpibe. Lyddæmperen kan monteres på forskellig vis. Den kan monteres således, at den går ud over piben, så du får den til at fylde mindst muligt. Alternativt kan den monteres i direkte direkte forlængelse af piben, så du får mest muligt udnyttelse af lyddæmpningen.

 

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.