Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Savage Gear Parabellum CCS Travel 10'6" 8-28gr 4-delt

Varenr.: 151756

Savage Gears nyeste serie af deres Coil Control stænger. En super allround stang, som kan fighte de fleste ferskvandsfisk med finesse og kontrol over hele kampen.

Rigtig fine stænger til allround fiskeri og til den hardcore lystfisker, som har et specifik krav til grej med kvalitets egenskaber.

Pris: 1.999,00 kr

Special Price 1.299,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Savage Gear

Savage Gear Parabellum
Nyeste udgave af Savage Gears populære CC serie - CCS står for Sin Coil Control og giver endnu bedre og kontrolleret lineudløb. Udviklet i Danmark og er en perfekt allround stang serie, alt fra Havørred til Aborre og Gedde kan af-fiskes med denne stang serie. Klingen er udviklet i Toray Carbon, som sikre en stærk og fleksibel klinge, som virkelig kan overfører energien i dit kast.

AAA+ Portugisisk kork og en flot top-down hjulholder, som understreger en stang der virkelig er bygget i kvalitets materialer. Finishen er i top og stangen er en fryd for øjet med sine gyldne beviklinger og sorte klinge - kort sagt en meget smuk stang til dit fiskeri.
Aktionen er medium til hurtig og det betyder en stang som kaster langt, men stadig har en god rygrad til at sætte krogen i din næste trofæfisk

Savage Gear Parabellum Travel 10'6" 8-28g 4-delt

Denne model fra Parabellum serien er perfekt til Bombarda fiskeriet med sine 10'6" får du lange og ubesværlige kast i putten og kysten, om det er med flue eller powerbait for enden af dit flåd.
Kastevægten passer perfekt til gennemløbere og mindre woblere til allround fiskeri.


Features:
Sin Coil Control Guides

Toray Carbon Klinge

AAA+ Portugisisk kork

Medium til hurtig aktion 

Information:

Længde:10'6"

Transportlængde: 85cm

Kastevægt: 8-28 gram

Vægt:  175 gram

Dele: 4

Garanti: Savage Gear 

Producentens hjemmeside: Savage Gear

Savage Gear

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.