Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Sauer 404 Synchro XT Riffelsæt

Varenr.: JaktiaTilbud6

Riffelsæt bestående af en Sauer 404 Sunchro XT riffel med Swarovski Z6i 2-12x50 L 4A-i riffelkikkert og Schultz & Larsen Superdome lyddæmper.


Som Classic XT er denne Synchro XT en kompromisløs riffel, som opfylder alles krav. Dette er en meget robust rifflel, der kan håndtere enhver jagt situation. Derudover kommer Synchro XT riflen med thumbhole og justerbar kindpude for optimering af stabilitet og komfort.


Pris: 56.299,00 kr

Special Price 52.999,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Jeg er bekendt med særskilte betingelser ved køb af våben, lyddæmpere, ammunition og krudt.
Se betingelser – læs mere her
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

*Dette er et Jaktia tilbud. Derfor tages der forbehold for manglende leverancer fra vore leverandører og at sortimentet kan variere.

 

Totalvægt inkl. standart løb

3260 g

Skæftelængde

56 cm

Totallængde

106,5 cm

Skæfte

Syntetisk skæfte

Justerbar triggervægt

550 g - 1250 g

Tilhørende magasin kapacitet

3 patroner


Egenskaber

 

Justerbar triggervægt

Denne Sauer 404 Serie er udstyret med justerbar triggervægt med 4 forskellige vægt-niveauer; 550 g, 750 g, 1000 g og 1250 g. Med en justerbar aftrækker har du mulighed for at tilpasse din riffel personligt til dine behov for optimal komfort.


 

Justerbar aftrækker

For at opnå en succesrig og kontrolleret jagt, er det vigtig med den optimale placering af aftrækkeren til din hånd. Denne aftrækker giver dig mulighed for at, justere længden på op til 8 millimeter, og kan justeres med 5 grader til både højre og venstre side, for at tilpasse enhver håndstørrelse og fingerlængde.


 

Ét system - Mange kalibre

Med Sauer´s universelle struktur har de gjort det muligt for dig, og skifte mellem vekselløb af forskellige kalibre. Med Sauers Universal-nøgle kan du let og hurtigt afmontere dit vækselløb og og påmontere et nyt løb efter behov.


 

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.