Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Sauer 101 Classic XT Riffelsæt

Varenr.: JaktiaTilbud1

Riffelsæt bestående af en Sauer 101 Classic XT riffel med Sabre X8 2-16x50 riffelkikkert med lys og Schultz & Larsen Superdome lyddæmper. Riffelskæftet på S101 Classic XT er lavet af et polymermateriale, hvilket er meget slidstærkt og er næsten umuligt at ødelægge, i forhold til konventionelle træskæfter. Dermed giver skæftet høj beskyttelse til det perfekte system. Riflen er belagt med et Soft Touch Coating, hvilket gør den meget lydløs og giver et godt greb.


Pris: 27.199,00 kr

Special Price 23.499,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Jeg er bekendt med særskilte betingelser ved køb af våben, lyddæmpere, ammunition og krudt.
Se betingelser – læs mere her
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

*Dette er et Jaktia tilbud. Derfor tages der forbehold for manglende leverancer fra vore leverandører og at sortimentet kan variere.

 

Totalvægt (Uden kikkert og lyddæmper)

3050 g

Pibeslængde

56 cm

Gevind

M15x1

Totallængde inkl. løb

106,5 cm

Materiale

Syntetisk skæfte

Triggervægt

950 g

Tilhørende magasin kapacitet

5 patroner

Tilhørende lyddæmper

Schultz & Larsen Superdome lyddæmper

Tilhørende sigte

Sabre X8 2-16x50 m/ lys

 


Egenskaber

 

EVER REST - Ny innovation

EVER REST er Sauers nye koncept som byder brugeren en ultra robust riffel, som har muligheden for at frakoble systemet fra skæften uden at, det vil have nogen påvirkning på riflens præcision, endda efter flere tusinde runder.


 

Slidstærkt skæfte

Skæftet på S101 CLassic XT er lavet af et polymermateriale, hvilket er meget slidstærkt og er nærten umuligt at ødelægge, i forhold til konventionelle træskæfter. 


 

Ergonomisk og lydløs

Sauer har udviklet deres eget sikringssystem, der giver brugeren maksimal sikkerhed på samme tid med at være helt lydløs. Sikringen er designet specifikt til håndens pasform, og gør det let og naturligt for brugeren at afsikre og låse riflen. 


 

Premium aftrækker

Med den ekstra brede aftrækker og et let aftrækkervægt på 950 g, giver denne aftrækker dig en komfortable oplevelse ved skud på lange distancer. 


 

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.