Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Salomon XA Pro 3D GTX Navy / Dawn blue

Varenr.: 393320

På udkig efter en smart og funktionel sko til f.eks. lange gåture, terrænet, hverdagen osv? Så kunne Salomon XA Pro 3D helt sikkert være noget for dig! Med det 3D støbt stel, der ligger i skoen, får du en stabil og sikker sko, der støtter og beskytter dine led samt muskulatur, så du uden bekymringer kan bevæge dig over ujævne overflader. 

Leveringstid: 1-3 dage

1.299,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Overdelen på Salomon XA Pro 3D er i et slidstærkt og behageligt materiale, der giver dig en boldbar sko, der altid er klar på en udfordring. Ikke nok med det, ligger der også en Goretex membran integreret i overdelen, hvis fornemmeste opgave er at holde dine fødder tørre og bekvemme.

Med Goretex er du sikret en 100% vandtæt sko, med god åndbarhed. Mønstret under skoen, også kaldt Contagrip, sikrer dig en sikkert greb, så du ikke ender med at glide eller falde. Snøresystemet, quicklace, er et let og enkelt system, der spændes til ved at hive i spændet, så du hurtigt og elegant kan få skoen af og på. Skoen er til mænd og har en super stødabsorberende og stabil sål, der giver en fantastisk komfort, der passer perfekt til enten hverdagen, arbejdet, gåturen og lignende.

Sidst men ikke mindst har du det fantastiske og hurtige snøresystem, kaldet Quicklace. Quicklace er en nem og smart teknologi, der lader dig få dineSalomon Xa Pro 3D GTX hurtigt af og på, samt snøret til.- Contagrip- 3D støbt stel- Goretex, GTX- Vandtæt- åndbar- Quicklace- Forstærket snude

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...