Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Salomon XA Pro 3D GTX Navy / Dawn blue

Varenr.: 393320

På udkig efter en smart og funktionel sko til f.eks. lange gåture, terrænet, hverdagen osv? Så kunne Salomon XA Pro 3D helt sikkert være noget for dig! Med det 3D støbt stel, der ligger i skoen, får du en stabil og sikker sko, der støtter og beskytter dine led samt muskulatur, så du uden bekymringer kan bevæge dig over ujævne overflader. 

Leveringstid: 1-3 dage

1.299,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Overdelen på Salomon XA Pro 3D er i et slidstærkt og behageligt materiale, der giver dig en boldbar sko, der altid er klar på en udfordring. Ikke nok med det, ligger der også en Goretex membran integreret i overdelen, hvis fornemmeste opgave er at holde dine fødder tørre og bekvemme.

Med Goretex er du sikret en 100% vandtæt sko, med god åndbarhed. Mønstret under skoen, også kaldt Contagrip, sikrer dig en sikkert greb, så du ikke ender med at glide eller falde. Snøresystemet, quicklace, er et let og enkelt system, der spændes til ved at hive i spændet, så du hurtigt og elegant kan få skoen af og på. Skoen er til mænd og har en super stødabsorberende og stabil sål, der giver en fantastisk komfort, der passer perfekt til enten hverdagen, arbejdet, gåturen og lignende.

Sidst men ikke mindst har du det fantastiske og hurtige snøresystem, kaldet Quicklace. Quicklace er en nem og smart teknologi, der lader dig få dineSalomon Xa Pro 3D GTX hurtigt af og på, samt snøret til.- Contagrip- 3D støbt stel- Goretex, GTX- Vandtæt- åndbar- Quicklace- Forstærket snude

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...