Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Salmon/Steelhead polyleader 10'

Varenr.: 855-4030
89,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

SALMON STEELHEAD -  Poly forfang  Lineklasse 9-12

 

Forfang med en lidt mere aggressiv tapering, som bedre skærer gennem vinden og som formår at slå større fluer over. Fisker du eksempelvis i Skotland eller Norge, hvor vandhastigheden er højere, kræver det også lidt mere vægt på forfanget for at få fluen ned i strømmen.

Kerne 0,40 mm, brudstyrke 10,9 kg.

Densiteter

Flydende 3,0 meter

Intermediate  3,0 meter

Slow sink 3,0 meter

Fast sink 3,0meter

Super fast sink 3,0 meter

Ex. super fast sink 3,0 meter

Varieret fiskeri

Polyforfang er opbygget efter samme princip som en flueline. En kerne og yderst en coating. Forfanget er en forlængelse af din flueline. Bagenden på forfanget har cirka den samme dimension, som fluelinens spids og er monteret med en løkke. Så kan du let skifte til et nyt forfang med en anden synkehastighed og derved hurtigt ændre fluens arbejdsdybde.

Den smidige coatning og stærke kerne giver fluefiskeren et forfang, der næsten ruller over af sig selv. I modsætning til monofile forfang har Polyleader ingen tendens til at krølle, og de har en lang holdbarhed. Forfangenes spids består af den blotlagte kerne, hvori man binder forfangspidsen enten med en blodknude eller i et Perfection Loop.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.