Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Salar Supreme Fly Boxes

Varenr.: 853-SALAR
75,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Mikael Frödins nye frække fluebokse - lige klar til at blive fyldt med farlige laksefluer.

SALAR Supreme serien består af 4 forskellige bokse. 2 små æsker på 14x6 cm  “Micro/skater/dryfly bokse med 5 rum og Samurai boksen med 3 lange rum til slanke og mindre fluer.

De 2 store bokse er begge med dobbelt-sidet. En boks 18x7,5 cm med 2 rum i fuld længde på den side og 3 medium rum + 2 rum små rum til kroge

Den største boks er 18x10 cm  og har 3 aflange rum på den ene side. Den anden side er  med 3 rum til medium fluer + 4 rum til kroge og tilbehør til rørfluen. De dobbelt-sidede bokse har et stærkt "hængsels-system" som kan åbnes helt, så låget kan bruges som "serveringsbakke" når dræberfluen skal udvælges.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...