Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Salar Supreme Fly Boxes

Varenr.: 853-SALAR
75,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Mikael Frödins nye frække fluebokse - lige klar til at blive fyldt med farlige laksefluer.

SALAR Supreme serien består af 4 forskellige bokse. 2 små æsker på 14x6 cm  “Micro/skater/dryfly bokse med 5 rum og Samurai boksen med 3 lange rum til slanke og mindre fluer.

De 2 store bokse er begge med dobbelt-sidet. En boks 18x7,5 cm med 2 rum i fuld længde på den side og 3 medium rum + 2 rum små rum til kroge

Den største boks er 18x10 cm  og har 3 aflange rum på den ene side. Den anden side er  med 3 rum til medium fluer + 4 rum til kroge og tilbehør til rørfluen. De dobbelt-sidede bokse har et stærkt "hængsels-system" som kan åbnes helt, så låget kan bruges som "serveringsbakke" når dræberfluen skal udvælges.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.