Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Sage MOD 9' # 5

Varenr.: 123792

Pris: 7.199,00 kr

Special Price 3.999,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Ikke alle gråspurve skal skydes med kanoner...

Den nye Sage MOD er udviklet og optimeret til de afstande og forhold som ørredfiskeren oftest støder på. Med stor omhu er serien udformet med alle de moderne linedesigns og kasteteknikker i tankerne.

Sage MOD er en moderne fortolkning af en medium aktion specifikt for ørredfiskeri. Den ligger et sted mellem den dybe aktion i Sage CIRCA og den hurtige Sage ONE aktion. Den er virkelig letkastet og kan levere de fineste præsentationer med stor præcision.

Takket være Sages patenterede Konnetic teknologi får du en serie ultralette stænger med høj kastepræcision og sensitive spidser som registrerer ethvert hug.

Iklædt stilfulde beviklinger og lækre fittings er MOD altid klar til at inviteres ud. En rigtig smuk fiskemaskine som kun Sage kan lave den. Ligesom alle Sage stænger er MOD stængerne håndlavede på Bainbridge Island, Washington i USA.

Montering

Stængerne har fået en flot jadegrøn finish og med matchende  grønne beviklinger, Fuji skydeøjer samt flotte sortelokserede hjulholdere med Zebrawood træindlæg. Til håndtagene anvender Sage naturligvis det fineste kork, der findes på markedet. Sage MOD leveres i med stofpose i et elegant sort pulverlakeret stangrør.

Sage MOD  (moderate action)

Længde 9'

Lineklasse: # 5

Vægt: 72 gram

Dele: 4

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...