Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Sage Method 12'6 #6 - BRUGT

Varenr.: 811-SMT
LET BRUGT METHOD STANG - MEGET FIN STAND. Læs mere under produktinformation
4.000,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Sage Method 6126-4

Længde: 12'6"  #6

Dele: 4

Lineklasse: 6

Vægt: 175 gram

 

"High linespeed is not just a couple of words that we toss out, high linespeed is a Method for delivering a fly"

METHOD - stangserien der kombinerer teknologi med Ultra-hurtig aktion Sage Manufacturing som er den vigtigste producent inden for stænger, lancerer nu Method. En højtydende serie af stænger som med garanti kommer til at holde fluefiskeren fra hus og hjem Disse ultra-hurtige fluestænger bruger Sage egen Konnetic teknologi. Method genererer en ekstrem høj linehastighed og snævre linebuer som skærer gennem vind og leverer fluen med akuratesse.

At være i stand til at tilbyde fluestænger, der indfrier alle forventninger hos krævende fluefiskere i enhver kastesituation er den primære årsag bag udviklingen af Method. Sage’ DNA er synonym med hurtig-aktions stænger, og gennem ”Konnetic” teknologien har de taget den super jævne og ultra-hurtige ydeevne til et helt nyt niveau.

Sage Chief Rod Designer, Jerry Siem. Siger "Vores nyeste højt ydende stænger vil gøre enhver fluekaster bedre, men vil hjælpe erfarne kastere med knivskarpe afleveringer i hvert et kast.” Stængerne har fået en magmarød finish og er klædt på med matchende rustrøde beviklinger, Fuji skydeøjer samt en elegant hjulholdere med Cocobolo træindlæg i # 4-6 og sortelokserede saltvandshjulholdere fra klasse 6 og op. Stængerne leveres i et flot højrødt pulverlakeret stangrør. Sage Method leveres indtil videre i 12 enhånds-modeller og 9 Spey og Switchmodeller

Samlet set er den hurtige stangserie ONE stadig og vil fortsat være Sage’ flagskib for de fleste fluefiskere. Method serien gør det dog muligt at løfte kasteegenskaberne til helt nyt niveau. Den performer hurtigt og præcist på kort hold, men hvis du som fluefisker er på udkig efter en ultra-hurtig stang, der er let, og usædvanligt jævn i aktionen og har det ekstra punch for længere kast under blæsende betingelser, denne stang er for dig. "

 

Om Konnetic ™-teknologi:

Konnetic teknologi er den seneste og vigtigste udvikling indenfor fluestang innovation,.Nye materialer kombineret med banebrydende fremstillingsmetoder og processer. Denne teknologi er en perfekt fusion af Sage’ egenudviklede resiner og teknikker og eksklusive højmodulære kulfibre fra rumfartsindustrien. Af de seneste byggemetoder nævnes Sage’ Advanced Modulus Positioning System (AMPS), en proces, der netop tilpasser og placerer kulfiber materialer med krævende tolerancer for den størst mulige klingestyrke som yderst effektivt leverer energioverførsel fra bund til top. Med brug af Sage’ ”High Compression Molding” proces, kan kulfibre nemlig komprimeres for optimal tæthed og med en præcis oplægning ”smeltes” de sammen. Groft sagt pakkes kulfiberen endnu tættere sammen, så både vægt og klingediameter reduceres betydeligt.

One var den første stangserie fra Sage som drog fordel af den banebrydende Konnetic teknologi. Både One og Method yder en exceptionel bevægelsesenergi uden vridninger af nogen art. Dette resulterer i en forbløffende kastepræcision, som ikke kan sammenlignes med andre på markedet. På grund af sin ekstraordinære følsomhed og lette vægt falder den godt i hånden, så uanset stil og kasteerfaring vil alle kunne nyde godt af stangens uhyggelige præcise respons.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.