Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Sage Evoke 10 # 9-10 Bronze/Platinum - LEFT HAND

Varenr.: 123979
Ud fra eksisterende hjul har Sage efter devisen mere kontrol udviklet hjulet Evoke. Hjulet der er med ”fuld” hjulramme for øget holdbarhed og stabilitet, er åbnet op så du også kan justere bremseeffekten på begge sider af spolen i håndfladen eller med fingrene.
5.299,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Evoke - Til storlaks og hektisk tropefiskeri

Ud fra eksisterende hjul har Sage efter devisen mere kontrol udviklet  hjulet Evoke.  Hjulet der er med ”fuld” hjulramme for øget holdbarhed og stabilitet, er åbnet op så du også kan justere bremseeffekten på begge sider af spolen i håndfladen eller med fingrene.

EVOKE udnytter den samme gennemprøvede carbon bremsedesign som på Sage 6000-serien, med en intuitiv bremseknap med 39 bremseintervaller. De rustfri ståldyvler giver hjulet  sin stålsatte stivhed, og hjælper også med at danne en ”full frame” lineguard, der eliminerer vildfarne problemer med fluelinen.

Evoke ser anderledes ud, fighter anderledes, og vil være positivt udslagsgivende under din næste fight... det kan du bide skæl på !

Sage Evoke 9/10

Lineklasse 9-10

Linekapacitet: 180 meter 30 LBS

Vægt: 315 gram

Vendbar: nej  -  Hjulet bestilles til enten højre eller venstre hånds indspinning da det ikke kan vendes efterfølgende.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.