Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

RWS 9,3x62 (til korte løb) 16,2g/250gr HIT - 20 stk

Varenr.: 05000133-2

Den nye riffelpatronlinje er udviklet til brug i 42 cm til 55 cm løbslængder med hurtigt brændende krudt og en højt ydende fænghætte, og således i stand til at levere fuld hastighed og energi, selv i korte løb.

Leveringstid: 1-3 dage

894,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Foreløbigt er den tilgængelig i to forskellige projektil typer, Speed Tip Pro og det blyfrie HIT projektil. Udgangspunktet er, at flere og flere jægere ønsker at anvende kortere og mere handy riffelløbslængder i kombination med anvendelse af lyddæmpere, men at bagsiden ved kortere løb er større mundingsflamme, og dermed tabt af hastighed og energi, da traditionelle ladninger ikke når at forbrænde krudtet helt i korte løb, hvorved denne restforbrænding så finder sted i lyddæmperen med deraf følgende større slitage på lyddæmperen

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...