Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Fjällräven Rygsæk No.21 Medium

Varenr.: 24205
1.599,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Fjällräven Rygsæk

Klassisk rygsæk i kraftigt vokset stof med detaljer i naturfarvet læder. Hovedrummet har lommer til computer og siddehynde.

 

Regulær rygsæk i klassisk Fjällräven-stil, syet i en kraftigere variant af vores voksede G-1000-stof. Fungerer lige godt til hverdag i byen, som når du er ude i skoven, og med de rene linjer og funktionelle detaljer i naturfarvet læder har den alle forudsætninger for at blive en favorit i mange, mange år fremover. Hovedlommen fyldes fra toppen og har en snelås samt en indvendig lomme med bundvattering til en bærbar computer. Her er også en udtagelig siddehynde. Det lyse for gør det lettere at finde ting i sækken. Topklappen holdes på plads med remme, som fastgøres på metalknapper på forsiden. En stor forlomme og sidelommer.

 

Højde: 44 cm

Bredde: 28 cm

Dybde: 13 cm

Volume: 20 liter

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.