Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Rubber Hotspot 3 mm - hårfjerner og hugpunkt

Varenr.: Art.545

Leveringstid: 1-3 dage

29,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Er du træt af at bruge lim, lak og UV produkter på dine rørfluekroge, så er løsningen her. Med Rubber Hotspot på krogen får du samme funktion. Den modvirker at rørfluens vinge kiler sig fast i krogens samlinger. Samtidig lyser gummiperlen fantastisk godt op i dagslys og virker derved som hugpunkt på fluen. Kør en eller 2 gummiperler på forfanget og bind krogen på. Træk derefter perlen ned over krogskaftet. Du kan også trykke perlen direkte på krogen og det er ikke så svært som det ser ud til. Umiddelbart ligner det et forsøg på at mose en flagstang ind i et musehul, men med lidt træning kan du hurtigt pimpe et hel pakke rørfluekroge.

Vælg mellem flere farver.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...