Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Rio Skagit Max Short

Varenr.: 850-RIO-SH-04

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 599,00 kr

Special Price 349,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Rio Skagit Max Short

Skagit er en kastestil som flere og flere skandinaviske fluefiskere er begyndt at snuse til. Skagit hovedet består af 2 dele. En bagende med din primære vægt og en spids - oftest i en tungere densitet, som f.eks en flydende bagende og en synke 3 spids. Skagit Max Short er designet til både enhånds, switch og kortere tohåndsstænger op til 13' og passer til vores hjemlige vande med den komprimerede længde. Til bellyen på 6, 1 meter monteres en egnet spids/tip. Disse findes i forskellige densiteter. Udover disse, er Rio T linerne populære at sammensætte med et Skagit hoved.  Fisker du f.eks i Skjern å i foråret/forsommeren kan du fiske med den flydende bagende og en T-14 tip monteret som spids. Således vi du i normale termer fiske med en flydende/synke6. 


Farve: teal og orange

Længde:  6,1 meter

Densitet:  flydende

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...