Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Rio Outbound short InTouch - Floating

Varenr.: 850-OUT-02
Super populær WF flueline med kort klump
849,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

En kortklumpet line med mange anvendelsesmuligheder.

En flueline der er ideel til kystfiskeri. Fluelinens faldhøjde er væsentlig mindre, når du vadefisker, så derfor en er kortklumpet line, der vender hurtigere i bagkastet en stor fordel for mange kastere. Outbound Short er også fin i de danske åer og vælger du de tungere lineklasser klarer de fint en pæn stor rørflue. Brug den også til ørredfiskeri, hvor hurtige præcise kast kan være dagens opskrift. Brug den i flyderingen eller kajakken... her er vi tilbage ved den lave faldhøjde. Alt i alt en god allround line som mestrer mange opgaver.

Rio Outbound Short findes i 2 versioner: en flydende og en flydende/synke 1 (hover) Sidstnævnte synker kun med 2,5 cm pr. sekund og det er kun klumpen der synker svagt. Delen med skydelinen er flydende.

Selve klumpen er 9,1 meter

Totallængde:  30 meter

Loops: Ja, der er løkker i begge ender

InTourch teknologi

Fra 2016 implementeres InTouch i mange af Rio's flueliner. InTouch er en teknologi hvor Rio anvender en "ultra low stretch" kerne. Rigtig mange flueliner kan strækkes omkring 30% og ikke overraskende giver det et stort energitab i fluekastet, under mending og i selve tilslaget på fisk. Så med denne landvinding bringes der endnu mere sensitivitet ind i fiskeriet.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.