Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Sale

Rio InTouch Outbound Short F/S1

Varenr.: 850-OUT-04

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 799,00 kr

Special Price 719,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

En kortklumpet line med mange anvendelsesmuligheder.

En flueline der er ideel til kystfiskeri. Mange vælger efterhånden intermediate til kysten da de udover at være lidt tyndere i profilen end flydelinerne og giver mindre vindmodstand, også giver bedre kontakt med fluen i bølgegang.  Fluelinens faldhøjde er væsentlig mindre, når du vadefisker, så derfor en er kortklumpet line, der vender hurtigere i bagkastet en stor fordel for mange kastere. Outbound Short er også fin i de danske åer og vælger du de tungere lineklasser klarer de fint en pæn stor rørflue. Brug den også til ørredfiskeri, hvor hurtige præcise kast kan være dagens opskrift. Brug den i flyderingen eller kajakken... her er vi tilbage ved den lave faldhøjde. Alt i alt en god allround line som mestrer mange opgaver.

Klumplængde: 9,1 meter  (synker med ca 2,5 cm i sekundet)

Totallængde:  30,5 meter

Loops: Ja, der er løkker i begge ender

InTouch teknologi

Fra 2016 implementeres InTouch i mange af Rio's flueliner. InTouch er en teknologi hvor Rio anvender en "ultra low stretch" kerne. Rigtig mange flueliner kan strækkes omkring 30% og ikke overraskende giver det et stort energitab i fluekastet, under mending og i selve tilslaget på fisk. Så med denne landvinding bringes der endnu mere sensitivitet ind i fiskeriet.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...