Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Rio Elite Metered Shooting Line

Varenr.: 166283

En utrolig følssom skydeline med "Low Stretch" kerne, ultra-glat overflade og markeret for hver 3 meter for nem afstandsbedømmelse


Pris: 649,00 kr

Special Price 599,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

En utrolig følssom skydeline med "Low Stretch" kerne, ultra-glat overflade og markeret for hver 3 meter for nem afstandsbedømmelse

Bygget på Rio ConnectCore+ har linen næsten ingen stræk, så fluefiskeren har fuld kontakt med fluen under hele affiskningen. Skydelinen har en mindre tapering, for bedre stabilitet i kastet.

Et pænt 20 cm. svejset loop på forenden giver mulighed for hurtig og effektiv skift af skydehoveder. Der er monteret en lille løkke i bagenden. Connectcore+ er med  Super Slick  XS overflade som giver linen formidable skydeegenskaber og god flydeevne.

Med "RangeFinder" systemet skifter skydelinen farve for hver 3 meter hvilket gør det muligt at få en idé om hvor langt man rent faktisk går og kaster.

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.