Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Rio Connectcore Shootingline Intouch Metered

Varenr.: 850-RIO-RL

Lækker coated skydeline som skifter farve hver 3 meter

Pris: 599,00 kr

Special Price 399,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Ny 2019 RIO ConnectCore - Den allerbedste coatede skydeline som RIO kan tilbyde.

Bygget på Rio ConnectCore har linen næsten ingen stræk, så fluefiskeren har fuld kontakt med fluen under hele affiskningen. En krafftigere diameter forlænger levetiden af linen og gør den behagelig at håndtere, specielt i koldt vejr. Den meget synlige frontsektion gør det meget nemt at se, hvornår man man bør stoppe inndtagning og gøre klar til et nyt kast.

Et pænt 20 cm. svejset loop på forenden giver mulighed for hurtig og effektiv skift af skydehoveder. Der er monteret en lille løkke i bagenden. Connectcore er med  Super Slick  XS overflade som giver linen formidable skydeegenskaber og god flydeevne.

Den nye 2019 model skifter farve for hver 3 meter hvilket gør det muligt at få en idé om hvor langt man rent faktisk går og kaster.

Den kraftige overgangsdel er 4,5 - 4,8 meter.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.