Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Rio Bonefish Quickshooter

Varenr.: 850-RIO-BO

AgentX


AgentX


Traditionelle enkeltlags flueliner er nødt til at gå på kompromis mellem funktion og behovet for holdbarhed og overfladens glathedAgentX teknologien forælder det traditionelle kompromis ved at lime to separate lag på linekernen. Denne proces giver RIO's linedesignere muligheden for at optimere specifikke egenskaber på hver eneste line. 


Du kan f.eks. tage en flydeline med AgentX og lave det indre lag med stor opdrift med mikrokugler, mens man på det yderste lag tilfører maksimal slidstyrke og god skydeevneAgentX er derfor det bedste fra begge verdener i en enkelt line.


 


logo

799,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Bonefish Quickshooter
Den perfekte line til fluefiskere som jagter bonefish på tropiske flats. Linen har en kort klump, som gør den meget let at håndtere og hurtig at kaste med. Selve runninglinen er højtflydende som gør kastet og skydning af løsline nemmere og mere ubesværet   En præcis og effektiv line til bonefish. Rio Bonefish er udstyret AgentX teknologi som giver en line der svæver højt på vandet, er let at løfte til nyt kast og som  sikrer at runninglinedelen forbliver oven vande. En medium stiv kerne og hård, tropisk coating forhindrer fluelinen i at "smelte" under  tropiske forhold.

Klumplængde:   10,6 meter

Længde:  30 meter

Farve:  hvid/lysblå

Loops:  Ja, der er loops i begge ender

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.