Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Sale

Renzetti Traveller

Varenr.: 8578000
Er du kræsen og vil have det perfekte fluestik til dine fisketure, så kig på dette lækre stik fra Renzetti.

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 2.199,00 kr

Special Price 1.725,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Renzetti Traveller Vise - en verden i præcision.

De fleste lystfiskere med interesse i fluebinding kender sikkert, eller har hørt om Renzetti. Disse produkter er helt uden sidestykke og har været i produktion siden 1979. Designet er unikt og stikkene er blandt de mest funktionelle, som findes på markedet i dag. Det var også Renzetti, der i sin tid introducerede det første ægte rotationsstik. Til stadighed forsøger A. Renzetti løbende at forbedre stikkene, men må efterhånden konstatere at stikkene ikke kan blive bedre!! Vælger du Renzetti, vælger du stik for livet.

Traveller vise Et meget elegant 360 graders rotations-stik med pidestal, som er fremstillet specielt med øje for den som rejser meget. Standard stikket i Renzetti´s program. Holder kroge fra str. 28 - 4/0. Et lækkert fluestik, både til den nye fluebinder, som til den øvede.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...