Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Renzetti Traveller

Varenr.: 161457
Er du kræsen og vil have det perfekte fluestik til dine fisketure, så kig på dette lækre stik fra Renzetti.

Pris: 2.199,00 kr

Special Price 1.725,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Renzetti Traveller Vise - en verden i præcision.

De fleste lystfiskere med interesse i fluebinding kender sikkert, eller har hørt om Renzetti. Disse produkter er helt uden sidestykke og har været i produktion siden 1979. Designet er unikt og stikkene er blandt de mest funktionelle, som findes på markedet i dag. Det var også Renzetti, der i sin tid introducerede det første ægte rotationsstik. Til stadighed forsøger A. Renzetti løbende at forbedre stikkene, men må efterhånden konstatere at stikkene ikke kan blive bedre!! Vælger du Renzetti, vælger du stik for livet.

Traveller vise Et meget elegant 360 graders rotations-stik med pidestal, som er fremstillet specielt med øje for den som rejser meget. Standard stikket i Renzetti´s program. Holder kroge fra str. 28 - 4/0. Et lækkert fluestik, både til den nye fluebinder, som til den øvede.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.