Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Raidzap Thin - Tynd UV lim til fluebinding

Varenr.: 149170
Flot krystalklar og tynd UV lim som er perfekt til mindre fluer og finene arbejdsopgaver.
129,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

RAIDZAP THIN - UV LIM TIL FLUEBINDING

Raidzap Thin en UV lim til fluebinding til det sidste tynde lag på fluerne. Raidzap Thin er en del tyndere end Raidzap Medium og så er den perfekt til de finere og mere præcise opgaver, hvor der kræves en tynd viskositet. Så prøv den til mindre fluer eller som det sidste tynde lag. Eller brug Thin på de små hoveder på streamere, tanglopper, nymfer eller små rejeimitationer. RaidZap Thin er også exellent til generel forstærkning af fluens krop. Med Rz 365 PRO  UV lygten får du en hurtig hærdetid.

Raidzap Thin er en høj kvalitets UV lim til fluebindere og det er både begyndere såvel som til professionel fluebinding. RaidZap er udviklet fra bunden med masser af overvejelser og det er udviklet decideret til fluebinding. Selve flasken er monteret med den rigtige spids, så den er nem at dosere.

  • Brud stærk.
  • Krystal klar.
  • Hærder hårdt og er klar.
  • Hærder i sollys eller UV lampe.
  • Tynd spids.
  • 15 ml.

 

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.