Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Raidzap Thick - UV lim til fluebinding

Varenr.: 149171
Super effektiv UV lim som er perfekt til rygskjold på rejeimitationer. Dette er en UV hærdende lim med masser af anvendelsesmuligheder.
129,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

RAIDZAP THICK 

 Raidzap Thick en UV lim til fluebinding til geddefluehovederne eller de større rejekroppe. Raidzap Thick har en rigtig god tyk viskositet. En perfekt viskositet, til at bygge flotte rejekroppe, eller store geddeflue hoveder.

Raidzap Thick hærder rigtig godt op og bliver hård og glasklar. Raidzap flyder godt ud og er nem at arbejde med på fluen. Raidzap Thick efterlader ingen fedtede overflader nogen steder. Raidzap er klar og med en hurtig hærdetid, når anvender RZ 365 Pro lygten.

Raidzap Thick er en høj kvalitets UV lim til fluebindere og det er både begyndere såvel som til professionel fluebinding. RaidZap er udviklet fra bunden med masser af overvejelser og det udviklet til fluebinding til perfektion og så er flasken monteret med den rigtige spids, så den er nem at dosere.

  • Hærder hurtig med Rz 365 pro
  • Er glasklar og hård efter hærdning
  • Tynd spids
  • 15 ml.

 

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.