Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Raidzap Medium - UV lim til fluebinding

Varenr.: 149169
Flot krystalklar og tynd UV lim som er perfekt til mindre fluer og finene arbejdsopgaver.

Leveringstid: 1-3 dage

129,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

RAIDZAP MEDIUM - UV LIM TIL FLUEBINDING

Raidzap Medium er den mest populære UV lim til fluebinding. Raidzap Medium har en viskositet som gør den velegnet til at bygge hoveder og kroppe med. Den hærder hurtigt med UV lys og er flot og klar, når den er klar. Medium er den perfekte allround UV lim og klarer rigtige mange fluebindingsopgaver.

Med Rz 365 PRO  UV lygten får du en hurtig hærdetid.

Raidzap Medium er en høj kvalitets UV lim til fluebindere og det er både begyndere såvel som til professionel fluebinding. RaidZap er udviklet fra helt fra bunden med masser af overvejelser og det er udviklet decideret til fluebinding. Selve flasken er monteret med en fin spids, så den er nem at dosere.

  • Brudstærk.
  • Krystal klar.
  • Hærder hårdt og er klar.
  • Hærder i sollys eller med UV lampe.
  • Tynd spids.
  • 15 ml.

Brugsanvisning

Påfør den mængde UV lim du skal bruge på fluen, fordel og form det med en f.eks en dubbingnål.  tilsæt UV lys i form af en god UV lygte eller UV lampe. Når limen hærder skal den køle ned, så det er vigitgt, at du ikke sætter fingrene ned i limen på fluen, da limen er varm og arbejder under nedkølingen. Påfør endnu et lag, hvis det er nødvendigt.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...