Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Pulsar Core FXQ38 Termisk Kikkert - U/adapter

Varenr.: 76453bw
*Dette er en bestilling vare. Kontakt os HER for yderligere information.
22.789,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Night Vision kikkert fra Pulsar

Perfekt Night Vision monocular kikkert, som også kan påspændes din riffel

 


Forstørrelse:

Når monteret med monokulær enhed: 3.1x

Opdateringshastighed: 50 Hz

Observationsområde: 1400 m

 

Designet til at være det perfekte alternativ til full-size nattesyn eller termiske scopes, der mangler hurtig udløsning, leverer Core uovertruffen hurtig-termisk termisk optisk fleksibilitet uden at gå på kompromis med nøjagtighed eller skydestil.

 

Brug af coren indeholder flere fordele i løbet af nattens jagt end med f.eks. traditionel optik, endda termiske eller nat vision enheder. Vedhæftning af Core til et traditionelt sigtekikkert giver den samme bekvemmelighed, som ved at skyde med normal optik i dagstimerne, som du er vant til, herunder din eksisterende reticle og øjenlindring. Core'en giver dig mulighed for at fortsætte med at bruge din egen sigtekikker uden at skulle tilvende sig noget.

 

Core er designet til at kunne blive påspændt traditionelle riffelskiver, med linsediametre på 40 mm - 56 mm, til termiske billeddannelsesanordninger uden at påvirke slagkraften. 

  

Core's grønne AMOLED-skærm forbedrer billedkvaliteten, forbedrer visningskomforten og reducerer øjets træthed.

 

En ergonomisk trådløs fjernbetjening sætter grundlæggende Core-styringer lige ved hånden for behagelig, praktisk og praktisk håndtering.

 

IPX7 vandtæt beskyttelse sikrer, at Core fungerer perfekt i vådt vejr, selv under kraftig regn, snefald og nedsænkning i 1 m. af vand i op til 30 minutter. (IEC 60529).

 

Med en frostbestandig AMOLED-skærm er Core designet til at levere fejlfri ydelse i et ekstreme temperaturområder fra -25 ° til + 50 ° C.

 

Attatchmentsdele til påspændelse på sigtekikkerten sælge seberat

 


 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.