Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Pulsar Challenger G2+ 1x21 Night Vision - inkl. hovedmontage

Varenr.: 968-74091B
Bestillingsvarer

Leveringstid: 1-3 dage

16.340,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Natkikkert model Challenger G2+ 1x21 er lille og let og har en fantastisk generation 2+ billedkvalitet. Denne model er en såkaldt multifunktionel night vision, da den både kan bruges som en 1-øjet natkikkert, som hovedmonteret goggles (såfremt den bruges som goggles, kan den bruges både til det højre som det venstre øje). Derudover kan den tilkobles et dag riffelsigte eller kollimator sigte.


Denne natkikkert er en generation 2+ nightvision med en kant-til-kant resolution. Den er klar i billedet, forvrængningsfri og geometrisk præcist billede i hele billedfeltet.


Challenger G2+ er udstyret med en vidvinklet IR (infrarød). Den indbyggede IR på denne natkikkert virker på kortere afstande, men der kan installeres en ekstra kraftig justerbar IR. Designet på den indbyggede IR er således, at man ikke kan tænde for IR ved et uheld.


Challenger G2+ har en lang række anvendelses muligheder såsom gåture/cykelture i naturen om natten, natorientering, turisme, jagt, vagt af industrielle faciliteter og privat ejendom, militær anvendelse, patruljering og redningsopgaver.


Generation 2+ lysforstærknings tube

Hovedmontering medfølger

Vejrtæt krop i metal og plastik

3 års garanti mod alle fabrikationsfejl

Leveres inkl. slidstærk bæretaske samt bære-
   rem. 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...