Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Præsten gennemløber - Sort/rød | 3 størrelser

Varenr.: 821-pr1011

Det nyeste skud på stammen er Præsten. Præsten er et frækt og flot forarbejdet gennemløbsblink, som på rekordtid er blevet en af de mest giftige agn du kan præsentere for søens regnbuer.


50,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Da Put & Take søerne fik sin udbredelse i Danmark i 80'erne var det næsten kun en Mepps spinner som kunne overliste en træg ørred. Så kom fænomenet med gennemløbsblink med løsthængende kroge og det helt rigtige recept på succes i jagten på ørreden. I dag er de små gennemløbere en fast del af arsenalet, når man kigger ned grejæsken hos en passioneret ørredfisker. Præstens lave vægt kombineret med en stor bæreflade giver den en stor fordel, nemlig, at den kan spinnes ufatteligt langsomt ind og med sin vuggende gang i vandet har en magisk tiltrækningskraft på selv den mest træge fisk. Der anbefales en god skarp størrelse 6 trekrog til fiskeri med Præsten.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.