Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Præsten gennemløber - 7 gram - gul/sort

Varenr.: 821-pr2
Et skræmmende effektivt blink til regnbueørreder.

Leveringstid: 1-3 dage

50,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Da Put & Take søerne fik sin udbredelse i Danmark i 80'erne var det næsten kun en Mepps spinner som kunne overliste en træg ørred. Så kom fænomenet med gennemløbsblink med løsthængende kroge og det helt rigtige recept på succes i jagten på ørreden. I dag er de små gennemløbere en fast del af arsenalt, når man kigger ned grejæsken hos en passioneret ørredfisker. Det nyeste skud på stammen er Præsten. Præsten er et frækt og flot forarbejdet gennemløbsblink, som på rekordtid er blevet en af de mest giftige agn du kan præsentere for søens regnbuer. Præstens lave vægt kombineret med en stor bæreflade giver den en stor fordel, nemlig, at den kan spinnes ufatteligt langsomt ind og med sin vuggende gang i vandet har en magisk tiltrækningskraft på selv den mest træge fisk. Der anbefales en god skarp størrelse 6 trekrog til fiskeri med Præsten.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...