Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Penn Conflict II 5000

Varenr.: 120732

Penn Conflict II


Stærkt Spinnehjul fra Penn med 8 kuglelejer

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 2.199,00 kr

Special Price 1.099,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Amerikanske Penn introducerer til 2018 det nye Penn? Conflict?-II, som er en opgraderet udgave af det populære Penn? Conflict?, og både i udseende og egenskaber er der foretaget nogle mærkbare forbedringer. Både hjul-hus og rotor er fremstillet i ekstrem stærk og let RR30-graphite, hvilket gør hjulet omtrent 20 procent lettere end sin forgænger, og det gør samtidig Penn? Conflict?-II til det letteste Penn-spinnehjul nogensinde. Indvendigt er hjulet forsynet med nyt CNC-fremstillet præcisionsgear, der giver en ultra-blød og behagelig gang, hvilket kan mærkes fra første omdrejning af det ergonomisk fremstillede håndtag. Samtidig nedsættes slitage af gearet på grund af den præcise tilpasning af tandhjulene, og sikrer dermed gearet en længere levetid. Line-oplægget styres af Slow-Oscillation-systemet, der giver et perfekt lineoplæg, hvilket både reducerer risiko for "linekludder", og samtidig giver mærkbart forbedrede kaste-egenskaber. Er udstyret med 8 forseglede og rustfri lejer, samt den drønstærke og pålidelige HT-100 kulfiber-bremse, som sikrer et konstant og præcist bremsetryk under fight. Er forsynet med Superline-spole med line-kapacitets markeringer, som giver visuel kontrol med den resterende line-mængde, hvilket kan være afgørende, når stærke og hidsige fisk tager lange udløb.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...