Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Patagonia Stormfront® Hip Pack - 3 farver

Varenr.: 842-Patagonia Stormfront
1.599,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Patagonia Stormfront® Hip Pack 9L

Det er ikke et altid nødvendigt at slæbe rundt på en full size "Dry "Bag". Med Patagonia's Hip Pack har du plads til det meste grej til en dags fiskeri. Tasken er fuldsvejset og er udstyret med en rustfri TIZIP® lynlås, som effektiv holder vandet ude. På taskens front er en mindre vandafvisende lynlåslomme samt stropper til et stangrør eller en jakke. Indvendigt har tasken 3 praktiske lynlåslommer til beskyttelse af nøgler, pung, telefon ect. På det brede hoftebælte er der også placeret et par mindre lommer til f.eks. forfangsmateriale. En super fed taske til dig som har et ufravigeligt krav til vandtæt fiskeri.

Volumen: 9 liter

100 % vandtæt

Vægt 467 gram

3 farver: Sort, Cuso orange og Drifter grey

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.