Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo
Sale

Patagonia Stormfront Sling - 20 liter rygsæk - 3 farver

Varenr.: 842-49241

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 1.699,00 kr

Special Price 1.549,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Patagonia Storm front Sling
Efter en lang dag med regn er det sidste, man ønsker at gøre, er at tilbringe aftenen med udpakning din vest eller taske for at tørre alt indholdet.  Og det er endnu værre, når saltvand er involveret. Så er du nødt til at skylle det hele først.
Den nye Patagonia Stormfront ® Sling er en 100% vandtæt svejset konstruktion. Udvendig PU og indvendig  TPU -belagt nylon samt en vandtæt TIZIP ® lynlås til at holde vådt og tørt helt adskilt. Så er du sikker på, at grejet er tørt, uanset hvad.
Tænk på det som en praktisk vandtæt båd-taske , der hviler komfortabelt over din skulder og det er, om du anvender den til dyb vadning eller på lange fisketure.
Udover hovedrummet er der let adgang til en udvendig lomme. Indvendig er tasken udstyret med 3 meshlommer. Tasken er på bagsiden foret for behagelig bærekomfort.
 
Garanteret 100% vandtæt . 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...