Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Patagonia Stormfront Sling - 20 liter rygsæk - 3 farver

Varenr.: 842-49241

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 1.699,00 kr

Special Price 1.549,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Patagonia Storm front Sling
Efter en lang dag med regn er det sidste, man ønsker at gøre, er at tilbringe aftenen med udpakning din vest eller taske for at tørre alt indholdet.  Og det er endnu værre, når saltvand er involveret. Så er du nødt til at skylle det hele først.
Den nye Patagonia Stormfront ® Sling er en 100% vandtæt svejset konstruktion. Udvendig PU og indvendig  TPU -belagt nylon samt en vandtæt TIZIP ® lynlås til at holde vådt og tørt helt adskilt. Så er du sikker på, at grejet er tørt, uanset hvad.
Tænk på det som en praktisk vandtæt båd-taske , der hviler komfortabelt over din skulder og det er, om du anvender den til dyb vadning eller på lange fisketure.
Udover hovedrummet er der let adgang til en udvendig lomme. Indvendig er tasken udstyret med 3 meshlommer. Tasken er på bagsiden foret for behagelig bærekomfort.
 
Garanteret 100% vandtæt . 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...