Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Patagonia Stormfront Pack 25 liter rygsæk Drifter Grey

Varenr.: 842-patagonia_72

Leveringstid: 1-3 dage

2.299,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Patagonia Stormfront Pack 25 Liter  - 
Uanset hvad fiskeguderne kaster efter dig, fra tropiske tordenvejr til tungt regnvejr over stride strømme i elven eller dybtvadet kystfiskeri i 15 sekundmeter på Langeland, så kan du fiske gennem det hele og samtidig vide, at dit grej ligger tørt og sikkert - ja, så længe det er inde i Stormfront ® Pack. Denne ultra-simple rygsæk er lavet i en 100% vandtæt svejset konstruktion med en helt vandtæt TIZIP ® hovedlynlås.
Storm Front Pack er komfortabelt båret med hjælp fra forede skulderstropper og et dejligt bredt hoftebælte, Bagsiden af rygsækken er udstyret med 3-D spacer mesh paneler for god luftcirkulation.
Der er også en ny udvendig vandafvisende lomme. I hovedrummet er der en meshlomme med lynlås som holder værdigenstande organiseret. Foran på skulderstropperne kan monteres værktøj og som en ekstra bonus er rygsækken kompatibel med den minimalistiske vest samt Patagonias nye Cabriolet Vest
Garanteret 100% vandtæt.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...