Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Patagonia Stormfront Pack 25 liter rygsæk Sort

Varenr.: 842-49154
2.299,00 kr

Varen er udsolgt

Produkt Information

Produkt Information

Patagonia Stormfront Pack 25 Liter  - 
Uanset hvad fiskeguderne kaster efter dig, fra tropiske tordenvejr til tungt regnvejr over stride strømme i elven eller dybtvadet kystfiskeri i 15 sekundmeter på Langeland, så kan du fiske gennem det hele og samtidig vide, at dit grej ligger tørt og sikkert - ja, så længe det er inde i Stormfront ® Pack. Denne ultra-simple rygsæk er lavet i en 100% vandtæt svejset konstruktion med en helt vandtæt TIZIP ® hovedlynlås.
Storm Front Pack er komfortabelt båret med hjælp fra forede skulderstropper og et dejligt bredt hoftebælte, Bagsiden af rygsækken er udstyret med 3-D spacer mesh paneler for god luftcirkulation.
Der er også en ny udvendig vandafvisende lomme. I hovedrummet er der en meshlomme med lynlås som holder værdigenstande organiseret. Foran på skulderstropperne kan monteres værktøj og som en ekstra bonus er rygsækken kompatibel med den minimalistiske vest samt Patagonias nye Cabriolet Vest
Garanteret 100% vandtæt.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.