Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Patagonia SST Jacket

Varenr.: 880-SST-PATA
3.599,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Patagonia SST er et sandt ikon indenfor skaljakker. Her får du en gennemført jakke som holder dig tør og og fit på selv de mest gustne og regnfulde fiskedage.

Features

Let slidstærk og meget åndbar 3-lags materiale med glat for og udvendigt en åndbar/vandtæt H2No® Performance barriere og DWR (durable water repellent) behandlet overflade. Alle sømme er forseglet.


Integreret hætte med "single-pull adjustment" (enhånds betjent bag på hætte)


Vandafvisende korrosion-resistent YKK® Vislon® Aquaguard® hovedlynlås; Det samme gælder lynlåse i håndvarmelommerne samt ryglommen.


Store forseglede frontlommer er fuld tapet er vandtætte og lavet til dyb vadefiskeri Inde i venstre lomme er der en mindre lomme til forfangsmateriale. I højre en lille lomme med lynlås. De 2 komfortable håndvarmelommer er med drænhuller.


Afslutninger i ærmer er fleksible og lukker godt til, når fisken skal landes eller når regnen vælter ud af himlen Anatomiske ærmer/albuer sigrer god bevægelsesfrihed og komfort


To værktøjssløjfer til værktøjsfastgørelse ved centerlynlås. D-ring på bagsiden; dobbelt bælteløkke på ryggens nederste del
Justerbar i livet


Vægt: 456 gram (large)

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...