Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Patagonia Men's Nano Puff Jacket

Varenr.: 880-84212

Leveringstid: 1-3 dage

1.599,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Nano Puff Jacket

En varm isoleret jakke som nemt tager en byge. En slank jakke til kølige vandreture. Et termisk mellemlag -  alt i én jakke. Patagonia Nano Puff er en vindtæt jakke der er fremstillet af 100% genbrugt polyester. Både overflade og for er glatte og fungerer derfor gnidningsløst mellem lagene. Primaloft ® ONE (60 gr) isolering holder varmen med bemærkelsesværdig effektivitet, selv når materialet er vådt. Jakken er udstyret med en inderlomme, samt to stiklommer, alle med lynlås. Inderlommen fungerer desuden som opbevaring/komressionslomme til selve jakken. Der er elastisk rib i ærmer og den er justerbar i livet.

Str. S-XXL

Farve: Sort

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...