Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Patagonia M's Swiftcurrent Expedition Waders

Varenr.: 82280

Patagonia har længe været en af markedets ledende producenter af åndbare waders og gennem tiden er der sket mange landvindinger. Den nye topmodel Patagonia Swiftcurrent brillierer med en masse nye teknologier, og detaljeforbedringer samt en pasform som er helt suveræn.5.599,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Patagonia M's Swiftcurrent Expedition Waders

Patagonia har længe været en af markedets ledende producenter af åndbare waders og gennem tiden er der sket mange landvindinger. Den nye topmodel Patagonia Swiftcurrent  brillierer med en masse nye teknologier, og detaljeforbedringer.

Med Swiftcurrent forsøger Patagonia virkelig at tage teten, når det kommer til pasform, mobilitet og holdbarhed – veludstyret fra top til tå. En feature som justerbart selesystem, så du hurtigt og bekvemt kan konvertere fra bryst til taljehøjde er guld værd, så du har fuld komfort under fiskeriet om du vadefisker på kysten eller fisker i Gaula under blå himmel i 28° varme.

 

Patagonia Swiftcurrent waders er baseret på H2No Performance standard. En 4-lags wader som leverer 100% vandtæthed, høj åndbarhed og som modstår hård slitage.

Samlinger og sømme er lavet for høj holdbarhed og stor slidstyrke. Området omkring skridtet, hvor mobiliteten er høj er et stresspunkt. Her er indsat en kile, så det giver mindre slid på udsatte punkter.

Waderen er udstyret med en gennemgående frontlomme/håndvarmelomme med vandafvisende lynlåse bag beskyttende flipper.

På waderens inderside findes en 100% vandtæt flip-out lomme til f.eks. telefon og bilnøgle, derudover 2 strækbare sidelommer til æsker og andet som lige skal være ved hånden.

 

Benene har ergonomisk pasform, både for god komfort og for perfekt pasform. Behagelige knæpuder som sidder indvendigt og som kan afmonteres hvis ønskes. Neoprensokkerne er også anatomiske (højre/venstre) og lavet i ”high pressure” neopren for mindre fylde og en bedre strømpe-fornemmelse. Det letter samtidig ind og udstigning af vadestøvlerne.

Der findes få som Patagonia, som har så meget fokus på bæredygtig produktion og genanvendte materialer og waderen Swiftcurrent Expedition er ingen undtagelse. Patagonia arbejder benhårdt på miljøvenlig produktion, biologisk nedbrydelige materialer og genbrugsmaterialer, økologisk bomuld og lignende. En tankegang som vi kun kan bakke op omkring.

 

Specifikationer

  • Durable H2No™ Performance Standard genanvendt polyester microfiber med 100% vandtæt og åndbar membran og DWR (durable water repellent) finish

  • Samlinger og sømme for maksimal mobilitet.

  • Fuldt justerbart selesystem

  • Indvendigt; 100% vandtæt flip-out lomme, 2 elastiske sidelommer til bokse mv. 

  • Udvendigt; frontllomme med vandafvisende lynlås, gennemgående håndvarmelomme, snips til fastførelse af værktøj

  • Ergonomiske benparti med indbyggede grusmanchetter

  • Anatomisk udformede sokker

Størrelseguide

 

 

 

Størrelsesguide

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.