Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Patagonia Chacabuco 30L Big Sur Blue

Varenr.: 969-47927

Lækker rygsæk som er perfekt egnet til dagligdags brug, men som også har den rigtige størrelse og funktioner til dagsture.

Leveringstid: 1-3 dage

699,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Funktioner

 

Fremstillet af 100% nylon (50% genanvendt / 50% høj tæthed) almindelig væve. Foret med 100% genbrugspolyester. Både med en polyurethan belægning og en DWR (holdbar vandafvisende) finish til vandmodstand. Hovedrummet har en polstret og foret Bærbarhylster og masser af plads til alt andet. Bærbar lommen er polstret og har separat adgang fra hovedrummet; passer til de fleste 15 "bærbare computere. Der er også lommer der er perfekt til solbriller eller småt elektronik. To store vandflaske lommer strækker sig for at passe til dit yndlingsfartøj. Meget åndbart på bagsiden og skulderbeslag til hele bærekomforten.

 

Vægt: 675 g 

 

Farve: Big Sur Blue

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...