Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Myggeskræmmer

Myggeskræmmer

 

Her kan du se hele vores udvalg af myggeskræmme. Vi har i denne kategori et udvalg af myggeskræmmere fra mærket Thermacell, som helt sikkert vil skræmme myggene væk, og beskytte dig mod myggestik. En myggeskræmmer fra Thermacell er rigtig god til at holde myggene på, hvilket kan være en fordel i forhold til en myggefanger, da der ikke vil ligge døde myg rundt omkring, men i stedet vil de holde sig væk. Disse myggeskræmmere fra Thermacell kan også bruges som en slags myggespray, da de fleste af disse myggeskræmere er så små og mobile, at du sagtens kan have dem med dig på farten. Så hvis du vil undgå myg og deres irriterende myggestik samt summen, så er en myggeskræmmer lige noget for dig.

Viser alle 4 produkter

pr. side

Viser alle 4 produkter

pr. side

Lidt om myggeskræmmer

Der er mange fordele ved en myggeskræmmer, da det som regel er en lille mobil enhed som du kan tage med dig, og sætte hvor du vil. De fleste myggeskræmmere fungere ved at sprøjte myggebeskyttende dufte ud i luften, som vil holde myggene væk, dette kan særdeles fungere rigtig godt til camping, fiskeri eller en eller anden form for udendørs aktivitet. En myggeskræmmer kan også i nogle tilfælde være et rigtig godt alternativ til et myggenet og myggelys, f.eks hvis du sidder en sommeraften på din terrasse. En myggeskræmmer er ikke en myggedræber, men den klare jobbet med et stort fem tal.