Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Skaljakker

Her i kategorien kan du finde dig en god skaljakke. Vi har her hos korsholm beskæftiget os med fiskeri i mange år, og hertil er en skaljakke også en dejlig stykke beklædning at have med på fisketuren. En skaljakke, som også nogle gange bliver refereret til som en hardshell jakke, er som regel en tyndere jakke som er vind og regn resistent, hvor du selv kan tilpasse lagene under, for at tilpasse din temperatur. 


Viser alle 75 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser alle 75 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hvad betyder ”SKALJAKKE”

– og hvornår bør den være dit førstevalg?

 

Begrebet SKALJAKKE

Skaljakken bruges som yderste lag i din beklædning, og er groft sagt ”bare” en regnjakke, men med et vist niveau af slidstyrke, komfort og ikke mindst åndbarhed. De egenskaber gør, at skaljakken må betragtes som stort set uundværlig i enhver form for outdoor/friluftsgarderobe.

 

Anvendelse

Hvornår er en skaljakke så det optimale valg af påklædning? Tja, helt overordnet set, så er svaret faktisk ”hvor som helst – når som helst”. En skaljakke er så multifunktionel, at den kan bruges til alle former for outdoor liv lige fra en travetur i byen og almindeligt hverdagsbrug, til mere udfordrende trekking ture i omgivelser, der ikke yder megen læ for vind og nedbør. Hvad angår tidspunkt, så har skaljakker næsten deres berettigelse året rundt, men særligt i perioder med ustabilt vejr er de geniale, da de ikke fylder meget at have med og til gengæld er guld værd, når solskin og stille vejr på kort tid bliver til en heftig byge med stærke vindstød.

 

Vælg den rette jakke til dit behov

Hos Korsholm har vi et alsidigt sortiment i skaljakker, så det er let at finde frem til den, der kan dække dit behov for åndbart, vind- og vandtæt overtøj året rundt. Hvad enten det kun er som hverdagsjakke eller også til brug på vandreture i skov eller på fjeld mv. Er du i tvivl om, hvilken skaljakke du skal investere i så husk, vi altid er klar med rådgivning og gode råd, der kan hjælpe dig til den rigtige beslutning. Ring, skriv eller kig forbi i vores fysiske butik på Jægervej 5 i Skjern.

 

Generelt om vores skaljakker

Her i vores kategori kan du finde et med skaljakker kan du finde et stort udvalg af jakke, så du både kan finde en skaljakke til dame, en skaljakke til herre og en skaljakke til børn. Udover at have skaljakker til alle køn og aldre, så har vi også altid en fast lav og billig pris på vores skaljakker, samt har vi en gang imellem en form for udsalg, hvor du nogle gange kan være heldig at finde et ekstra godt skaljakke tilbud, dette kunne eks. være til Black Friday eller til jul. Her i kategorien kan du både finde en vandtæt skaljakke, en vindtæt skaljakke og en åndbar skaljakke, og de fleste af vores skaljakker er faktisk alle 3 ting.