Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Vandrebukser

Er du på en vandretur gennem skoven eller på engen, findes der ikke noget bedre en følelsen af frihed. Et par gode vandrebukser forstærker denne følelse. Du har fuld mobilitet, luftgennemstrøm, høj komfort og en masse lommer til dit grej. I denne kategori finder du et udvalg af vandrebukser fra populære brands. Du finder bl.a. Fjällräven vandrebukser og Trespass vandrebukser. Bland udvalget finder du vandrebukser i alle prisklasser, hvor det med sikkerhed er noget med interesse for dig.


Viser alle 124 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Viser alle 124 produkter

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Find de bedste vandrebukser

Det er meget forskel på, hvordan de ‘bedste’ vandrebukser defineres, da alle har forskellige præferencer. Hos Korsholm har vi et godt udvalgt de de mærker, som vi mener producerer de bedste vandrebukser. Du finder bukser fra Fjällräven, Deerhunter og Trespass. Alle er med i toppen, når det kommer til at producere kvalitets beklædning og alle har højtudviklede teknologier, som er med til at karakterisere netop deres vandrebukser.

 

Kendetegn for vandrebukser

Når man er på længere gåtur, vandreture eller noget trekking er vandrebukser den helt rigtige vej at gå. Vandrebukser er generelt komfortable, slidstærke og har høj mobilitet. Det er vigtigt at kunne bevæge sig optimalt, når man er ude at vandre. Giver bukserne modstand når man tager et skridt op- eller nedad, kan det blive en unødvendig lang og sej tur.

 

Mobilitet og komfort hænger også meget sammen. God mobilitet hjælper på at øge komforten. Materialer har også stor indflydelse på, hvor behagelige dine vandrebukser er. Det gælder om at have vandrebukser lavet af slidstærke materialer, med et blødt eller glat lag på indersiden. Mange vandrebukser har også lidt flere lommer end et par normale bukser. Mange sætter pris på at kunne have sine ting i lommerne uden at skulle slæbe en taske med.

 

Billige vandrebukser

Dette er et utrolig omdiskuteret emne, men mange mener at mærket ikke er alt. Er du én af dem, som deler denne holdning, kan du spare rigtig mange penge, når du køber dine vandrebukser. Vores mærke Trespass er kendt for at have billige vandrebukser i utrolig høj kvalitet. Her kan du med garanti finde et par vandrebukser til en lav pris, som møder alle dine kriterier.