Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Outdoor fodtøj Herre

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af outdoor fodtøj til herre. Så er du en herre, er du til outdoor, og er du på udkig efter noget fodtøj? Så er vores kategori med outdoor fodtøj til herre den helt perfekte kategori til dig. Køb herre fodtøj her blandt vores store udvalg af outdoor fodtøj til herre.


Viser alle 144 produkter

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Viser alle 144 produkter

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Herrefodtøj


Hvad er herrefodtøj

Herrefodtøj er specielt fremstillet fremstillet til at være stilrent men ikke mindst praktisk. Derved har herrefodtøj ofte fokus på slidstærke, hårdføre og komfortable materialer, som passer til mange forskellige aktiviteter. I takt med tidens fremgang fås herrefodtøj nu i mange forskellige farver og designs, hvorved du frit har mulighed for at vælge lige præcist det herre fodtøj, som passer til dig.


Herre fodtøjs pasform

Herrefodtøj findes i mange forskellige udgaver og afskygninger, som hver især har noget helt specielt at byde på, men dog et fælles formål: at give dig den optimale støtte og stabilitet, som gør at dine ankler og knæ vil takke dig på sigt. Herre fødder er som ofte brede med en lavere svang, hvilket herrefodtøj tager højde for. Vi såvel som producenterne er bevidste om at ingen herre fødder er ens og dermed har de fleste herrefodtøj som oftest forskelle tilpasningsmuligheder, om det er i form af spænder, snørebånd eller såler er forskellig fra produkt til produkt,


Forskellige typer af herrefodtøj

Herrefodtøj kommer i mange typer og afskygninger og derfor kan det være svært at vælge hvilken der er bedst til dig og dine behov, men vi har forsøgt at gøre dit valg lidt nemmere:

 • Sandaler er bedst til dig som generelt befinder sig i de varme temperaturer eller til brug om sommeren. Udover det er sandaler det mest veloplagte herre fodtøj til brug på veletablerede stiger, hvorved du beskytter dine fødder mod diverse planter og dyr.

 • Sko er bedst til dig som befinder sig i de lidt koldere og jævne terræner, du kan dog befinde dig i mere ujævnt terræn hvis du har sko på fødderne end hvis du havde sandaler. Derudover er der heller ikke samme afhængighed er veletablerede stier og du kan bedre gå i længere tid og udforske mere, hvis du har et par sko på fødderne.

 • Støvler er det perfekte herre fodtøj til dig, som har brug for optimal stabilitet og støtte omkring anklerne, og du vil typisk finde dig i koldere temperaturer med ujævnt terræn eller hvis du skal ud og vandre langt. Støvler giver dig den stabilitet om anklerne som er nødvendigt hvis du skal ud på den helt store ekspedition eller hvis du vandre i f.eks klippeområder.


Vedligeholdelse af herrefodtøj

Vedligeholdelse af herrefodtøj er i alle henseender essentielt i forhold til herre fodtøjets levetid. Den specifikke vedligeholdelse af det enkelte produkt, kommer an på dets materialer, men generelt er du godt kørende hvis du helt simpelt sørger for at holde dit herrefodtøj rent og lader det tørre ordentligt efter brug. Sortiment

Hos Korsholm har vi et lækker sortiment af kvalitets herre fodtøj fra bl.a. ECCO og Salomon, du er mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde præcis det herre fodtøj som passer til dig og dine behov. 


Kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte herrefodtøj, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.