Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Outdoor Fodtøj Dame

Her i kategorien finder du hele vores udvalg af outdoor fodtøj til dame. Så er du en dame, er du til outdoor, og er du på udkig efter noget fodtøj? Så er vores kategori med outdoor fodtøj til dame den helt perfekte kategori til dig. Køb dame fodtøj her blandt vores store udvalg af outdoor fodtøj til dame.


Viser alle 111 produkter

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Viser alle 111 produkter

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Dame fodtøj

Hvad er dame fodtøj

Dame fodtøj er specielt i den forstand at det ofte er en integreret del af det samlede udtryk. Vi vil gerne have praktisk fodtøj som samtidigt passer til vores person og personlighed. Dame fodtøj gør sig specielt i at lave udgaver af produktet i mange forskellige farver, hvorved du frit har mulighed for at vælge lige præcist det dame fodtøj, som passer til dig.


Dame fodtøjs pasform

Dame fodtøj kommer i mange udgaver for at give dig den optimale støtte og stabilitet, som gør at dine ankler og knæ vil takke dig. Dame fødder er som oftest smallere og har en højere svang end de typiske mandefødder, hvilket dame fodtøj tager højde for. Vi såvel som producenterne er klar over at ikke alle damefødder er smalle med en høj svang, og derfor har dame fodtøj som oftest også diverse tilpasningsmuligheder, om det er i form af spænder, snørebånd eller såler er op til den enkelte producent.


Forskellige typer af dame fodtøj

Dame fodtøj kommer i mange typer og afskygninger og derfor kan det være svært at vælge hvilken der er bedst til dig og dine behov, men vi har forsøgt at gøre dit valg lidt nemmere:

 • Sandaler er bedst til dig som generelt befinder sig i de varme temperaturer eller til brug om sommeren. Udover det er sandaler det mest veloplagte dame fodtøj til brug på veletablerede stiger, hvorved du beskytter dine fødder mod diverse planter og dyr.

 • Sko er bedst til dig som befinder sig i de lidt koldere og jævne terræner, du kan dog befinde dig i mere ujævnt terræn hvis du har sko på fødderne end hvis du havde sandaler. Derudover er der heller ikke samme afhængighed er veletablerede stier og du kan bedre gå i længere tid og udforske mere, hvis du har et par sko på fødderne.

 • Støvler er det perfekte dame fodtøj til dig, som har brug for optimal stabilitet og støtte omkring anklerne, og du vil typisk finde dig i koldere temperaturer med ujævnt terræn eller hvis du skal ud og vandre langt. Støvler giver dig den stabilitet om anklerne som er nødvendigt hvis du skal ud på den helt store ekspedition eller hvis du vandre i f.eks klippeområder.


Vedligeholdelse af dame fodtøj

Vedligeholdelse af dame fodtøj er i alle henseender essentielt i forhold til dame fodtøjets levetid. Den specifikke vedligeholdelse af det enkelte produkt, kommer an på dets materialer, men generelt er du godt kørende hvis du helt simpelt sørger for at holde dit dame fodtøj rent og lader det tørre ordentligt efter brug. 


Sortiment

Hos Korsholm har vi et lækker sortiment af kvalitets dame fodtøj fra bl.a. ECCO og Salomon, du er mere end velkommen til at tage et kig i vores sortiment og finde præcis det dame fodtøj som passer til dig og dine behov. 


Kom ind forbi

Du er altid velkommen til at tage et smut ind forbi og tage en snak med vores yderst kvalificerede personale. Vores personale kan assistere dig i at finde den helt perfekte damefodtøj, så du er bedst muligt udstyret til dit næste eventyr! Hvis du ikke får chancen for at kigge ind forbi, har du mulighed for at bestille produkterne hjem for at vurdere om det er noget for dig. Vi tilbyder fri fragt i Danmark ved køb for over 299DKK, ellers leverer vi til GLS pakkeshop for 29DKK. Ved køb har du 30 dages fortrydelsesret.