Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

On Cloud Waterproof Black/Lunar Herre

Varenr.: 989-M19.99987

On Cloud Waterproof løbesko fra ON er vandtætte sko til løb

Leveringstid: 1-3 dage

1.299,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

On Cloud Waterproof løbesko har en teknologi som ON kalder for “CloudTec meets Zero-Gravity”. Dette betyder at denne løbesko har ON velkendte Cloud teknologi som giver den en super blød sål og landing, samt er det en ekstra let sko.

 

Materielt i On Cloud waterproof er lavet af en øvre membran som er både vandtæt og vindtæt. Dette betyder at du kan holde dine fødder tørre selvom at det regner.

 

Denne løbesko fra ON er mærket som en hel dags sko, som kan bruges til alle hverdagens aktiviteter, også selvom det regner!

 

Til let træning, til træning eller til hverdagsbrug - skoen har mange taget til sig som en sneakers. Den har fået prædikatet som måske verdens letteste løbesko.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...