Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Korsholm sport og outdoor – godt grej gennem generationer

 

 Kender du allerede Korsholm, kan du springe direkte til webshoppen og finde sport og outdoor produkter her ... 

 webshop knap


Korsholm outdoorshop


Hos Korsholm har du adgang til Intersports store sortiment, med de fordele det indebærer – kvalificeret rådgivning og landsdækkende byttegaranti ...

Sports- og outdoorafdelingen dækker en meget stor alsidighed af produkter. Indenfor sporten tager vi hos Korsholm vores afsæt som en del af Intersport kæden. Vores hovedfokus ligger på produkter til fodbold, fitness, løb og mode-sportssko – men samtidig prydes butikken både vinter og forår med et stort udvalg af overtøj til årstiden.

Inden for outdoor tager vi afsæt i vores 100-årige historie som en af Danmarks førende oplevelsesbutikker til jagt og fiskeri. Således er det vores vision at give vore kunder den ultimative indkøbsoplevelse og skabe drømme – og en naturlig forlængelse heraf, er vores fokus på outdoor og produkter som rygsække, soveposer, vandrestøvler, vandre- og feltudstyr samt trekking sko.

I Korsholm sports- og outdoorafdeling finder du stærke brands som: Ecco, Salomon, Haglöfs, Nike, Adidas, Asics, H20, Under Amour, Hummel, FjällrävenHanwag m.fl.

Du finder vores store online sortiment lige her!

  •   
Kontakt vores sport- og outdoornørder direkte på dette nummer: +45 9680 2026
  •   
Eller send en mail ved at benytte vores kontaktformular, eller på service@korsholm.dk